Så var det dags igen!



En dag som den här upptäckte Columbus Amerika, 
vad har du gjort i dag?
/Loesje


Jag har inte hunnit så mycket än.....men jag ska till tandläkaren igen idag.
Laga en lagning.
Och det är minsann en en resa att tala om!


Kommentarer
Postat av: Anki

Ja hos tandläkaren skrattar man i alla fall inte ihjäl sej;).

Ha en bra dag

Kram

2009-03-03 @ 08:19:26
URL: http://lamasen.blogg.se/
Postat av: En vän

Vill att du läser det här, själv kör jag Weledas fluorfria salttandkräm och t.o.m vattenfilter till kranvattnet. Vi är så vilseledda i så mycket, vi lägger våra liv i deras händer utan att ens ifrågasätta (detta fallet tandläkarens). Amalgam är rena vitaminkuren om man jämför med fluor ju. Läs och tag själv ställning, sök mer info på google om du tvivlar, sprid sedan gärna vidare!



"Fluor

Batelle Research Institute, Columbus, Ohio, visade år 1989 att fluor är ett starkt cancerframkallande ämne. Forskningen var beställd av National Cancer Institute i USA, men tystades ned när den blev klar. Det finns inte någon forskning som kan stödja teorin att fluor förebygger karies. Att fluor skulle skydda mot karies är alltså en stor myt. Det är samtidigt en enorm olycka. Natriumfluorid försämrar tänderna med 50 %, ökar antalet mongoloida barn med 12 % och antalet människor med Alzheimers sjukdom.



Samtidigt kan man i den svenska pressen läsa den lögnaktiga propagandan: "Dagliga fluorsköljningar räddar dåliga tänder".



Redan före och under andra världskriget fann tyska forskare att om man gav nervgiftet natriumfluorid till människor, så blev de passiva och fogliga. Natriumfluorid skadar nämligen hjärnans kontakt med hjärnbanken. År 1939 framställde vetenskapsmän i Berlin nervgasen sarin som innehåller fluor.



År 1940 började de sovjetiska myndigheterna använda fluoriderat vatten i koncentrationslägren för att framkalla psykisk desorientering hos politiska fångar.



År 1942 blev Tysklande världens största producent av aluminium. Dess avfallsprodukt blev natriumfluorid, som man började använda på fångarna i koncentrationslägren.



År 1947 utmämndes ALCOAs advokat Oscar Ewing till chef för den amerikanska underrättelsetjänsten Federal Security Agency och han utnyttjade sitt inflytande så, att man i USA började fluorera dricksvatten.



IG Farben, som satte igång denna forskning, finns kvar under andra namn. Dess dotterbolag Crest tillverkar tandkräm. Nu finns det nämnda giftet i de flesta tändkrämer och i USA blandar man det i dricksvattnet.



Aluminiumtillverkarna (framförallt ALCOA som kontrolleras av frimurarfamiljen Mellon) får ett enormt överskott av natriumfluorid, som är avfall efter tillverkningen av aluminium.



Den breda allmänheten vet inte att tänderna kan skyddas av kalciumfluorid, som inte är ett gift. Myndigheterna är inte intresserade av att lämna uppgifter därom.



Professor Olof Lindahl avslöjade i sin sista bok "Recept på hälsa", Stockholm 1990, 2. 104-112, fluorbedrägeriet i kapitlet "Fluorförgiftning": Tron på fluorets välsignelsebringande förvillelser i vår tid.



I själva verket är fluor i de doser som rekommenderas (1 ppm) på sikt ytterst skadligt. En ppm (miljondel) betyder att det är en del fluor på

1 000 000 delar vatten eller 1 mg fluor i en liter.



I en i USA frisläppt rapport fastslår att det är definitivt bevisat att fluor framkallar skelettcancer. Detta torde medföra att alla tillsatser av fluor, t ex i tandkräm, blir förbjudna. En majoritet av tandläkare liksom allmänheten tror på denna farliga (fluor) propaganda.



Fluor är ett starkt enzymgift. Enzymerna är kroppens smörjolja som möjliggör alla kemiska reaktioner. Utan enzymer stannar hela ämnesomsättningen, livsprocessen saktar upp och vi dör. Dåliga och skadade enzym gör att allt fungerar sämre.



Fluor gör att arvsmassan i DNA får en felfunktion och att bindväven blir degenererad och försvagad. I en rad djurförsök har det visats att spermierna får kromosomskador.



Olof Lindahl fastslog: "Även hos människan har man spårat ett samband vid den medfödda sjukdomen Downs syndrom (mongolism) Hos vanliga celler ökar ... risken för cancer. Redan halter över 0,5 ppm är klart skadliga... Givetvis bör man undvika fluoriderad tandkräm.



Fluorpropagandan under 1900-talets mitt är ett exempel på hur lätt det medicinska etablissemanget lurar sig själv och låter sig luras av pseudovetenskaplig propaganda och felaktiga observationer.



Fluor är ett av de giftigase ämnen människan känner. Myten om att fluor är ofarligt i små doser skapades av de vetenskapsmän som sysslade med atombombsprogrammet. Bevisen för hälsoriskerna med fluor censurerades av amerikanska Atomenergikommissionen med hänvisning till nationens säkerhet. Dokumenten om det farliga fluoret har totalt ignorerats av massmedierna. Fluor finns även i bekämpningsmedel."

2009-03-03 @ 10:26:33
Postat av: AMANDAAHAHHAHHAHA

ursäkta?

lägg dig inte, äckel unge.

2009-03-03 @ 12:11:05
URL: http://mandapandaa.blogg.se/
Postat av: RANA

Columbus, vem är det? Amerika, vad är det för skitupptäckt?



Jag har upptäckt att papper att riva isär och sprida över hela huset och rån att kleta ner soffan med är en UTMÄRKT muta åt en vattkoppeunge medan mor bloggar. Ta-da.



Kram!

Rana

2009-03-03 @ 12:24:57
URL: http://www.ranashorisont.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Må du överleva skräcklärkaren. men du e strong du!

2009-03-03 @ 13:49:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0